Min nybyggda altan

Idag är det tisdag och solen skiner och det är 28 grader varmt. Arbetsdagen går mot sitt slut och kvällen ska invigas på den nybyggda altanen. Livet känns med andra ord fantastiskt! Ni som följer mig här på bloggen vet att shopping och prylar är mitt stora intresse och i morgon ska jag ge er mina hetaste tips på ett par butiker som öppnat. Men kvällen inleds som sagt om någon timme på den nybyggda altanen som ett byggföretag i Helsingborg byggt. Det är ett företag som heter J. Roskvist Byggnads som byggt den här altanen, ett riktigt kvalitativt byggföretag i Helsingborg är det! 

 

Min brorsa och hans tjej var dem som rekommenderade mig J. Roskvist Byggnads. De har fått hjälp med en köksrenovering, och denna renovering var det J. Roskvist Byggnads som ordnade! Tyvärr visade det sig att ett annat byggföretag brorsan varit i kontakt med först, inte var seriöst, vilket kostade min brorsa stora summor pengar. Efter en dåligt utförd köksrenovering fick de ta dit J. Roskvist Byggnads, som fick rätta till det som var fel, och det var det mesta. Nu när både brorsan och jag är så här nöjda med detta byggföretag i Helsingborg känns det jättebra att få skriva om dem på bloggen, så att ni som söker efter ett byggföretag i Helsingborg ska veta att det här är ett helt seriöst företag där snickarna verkligen har den rätta kompetensen att hjälpa till med det mesta inom bygg och snickeri. I den här branschen finns det som sagt gott om lycksökare med mycket snack och lite verkstad, tyvärr, men så finns det också väldigt bra företag, som J. Roskvist Byggnads som verkligen jobbar med kundens bästa i fokus hela tiden!