Ljusstöpet i Laholm

Ljuskurser i Halmstad hade jag länge letat efter, jag är en pysslig person som ville lära mig att göra ljus. Det var runt advent förra året som jag och min kompis Marianne fick reda på att ett företag som heter Ljusstöpet i Laholm erbjuder just sådana kurser. Vi anmälde oss och sedan var vi med på en kurs och detta var något av det roligaste jag gjort. Man hinner förstås inte lära sig allt på några timmar, men ändå tillräckligt för att få med sig några egenhändigt stöpta ljus. Jag ska gå en kurs igen om ett tag. Jag tycker detta är den perfekta aktiviteten och vill därför berätta för er om att ni kan vara med på dessa ljuskurser ni också. Dessa ljuskurser i Halmstad, nja, i Laholm för att vara petimäteraktig, rekommenderas varmt av lilla mig och även min kompis Marianne som sitter jämte mig och nickar instämmande. Nästa gång samlar vi ihop ett helt gäng från jobbet. Detta är den perfekta aktiviteten om man är några stycken som vill göra något kul tillsammans. Ljusstöpet i Laholm har en butik där de säljer ljus och ljusdekorationer, och de anordnar dessa ljuskurser. I butiken finner man så många vackra ljus så det här är det perfekta utflyktsmålet. Att ge bort ett ljus är den perfekta gå-bort presenten. Ingen är allergisk mot ljus, däremot kan en bukett blommor orsaka både allergier, klåda och rinnande ögon. Jag hoppas ni ska hitta något fint på Ljusstöpet i Laholm. Ni som vill få reda på mer kan gå in på deras hemsida, och med detta sagt önskar jag nu alla mina härliga läsare en fin fortsättning på den här dagen, tack och adjö!