Perfect home Camilla Kvist

Nu när sommaren har hoppat över oss här uppe i norr tänkte jag berätta att jag har skyndat att fynda prylar inför julen. I och för sig är det än så länge bara juli, och med fem månader kvar till julen finns det gott om tid att handla saker till julen. Men, så finns det en butik för oss som intresserar oss för heminredning i Skellefteå, Piteå och Umeå, det är en mycket trevlig butik som heter Perfect home Camilla Kvist.  

 

Nu hade Perfect home en försäljning för några dagar sedan där de sålde grejer inför julen. Det var rena rama fyndpriserna, så det var därför jag skyndade att fynda dessa vackra saker som jag får ställa fram om några månader. Jag älskar nämligen julen lika mycket som sommaren, så att när det nu gavs möjlighet till att handla inför julen så här mitt i sommaren, var jag inte sen att haka på. Vi är många som har upptäckt denna trevliga butik som gör att vi som är intresserade av heminredning i Skellefteå med flera orter, ständigt får tips och idéer på hur vi kan få det mysigt och fint därhemma. Perfect home har alltid ett stort sortiment, och ibland ordnar de både loppisar och utförsäljningar vilket gör att man för en billig peng kan fynda riktigt snygga saker. Jag hoppas att alla mina kära läsare som i likhet med mig har ett intresse för inredning, ska få upp ögonen för Perfect home. Kanske är du eller någon av dina vänner också intresserade av heminredning i Skellefteå? Varför inte hitta på något kul nån dag, genom att ta och förära denna butik ett litet besök?